Välj en sida

Kista Mobility Day

Är ditt företag verksamt inom mobilitet och digitalisering? Har ni lösningar på hur morgondagens transporter ska ske redan idag? På Kista Mobility Day ges små och medelstora företag möjlighet att visa sina tekniska lösningar och dessutom nätverka med andra aktörer inom samma bransch. Kanske sitter ditt företag på pusselbiten som gör att en revolutionerande produkt kan bli verklighet? Eller kanske ges du möjlighet att inleda samarbete med de deltagande storföretagen eller världsledande universiteten?

För information om 2020 års upplaga, se Urban ICT Arenas hemsida.

Kista Mobility Day är ett återkommande evenemang som arrangeras i Kista Science City. 2019 års upplaga var den mest ambitiösa hittills, med det målet att skapa en arena för mobilitets- och techföretag som tror att samarbete är vägen framåt. Dessutom är det en fantastisk möjlighet för de som är verksamma eller bosatta i Kista att få se med sina egna ögon se vilken slags teknologi som utvecklas i stadsdelen – oavsett om det är 5G, sensorteknologi eller mjukvara till drönare.

Några exempel på företag och organisationer som medverkade under 2019 års upplaga är Ericsson, Stockholms stad, Einride, ABB och VOI. Dessutom fanns både KTH och Stockholms universitet på plats.

Just nu pågår planering inför 2020 års Kista Mobility Day – och ambitionerna har knappast blivit lägre.

Har du frågor om Kista Mobility Day eller vill du veta mer? Kontakta Sara Nozkova.