Välj en sida

Kista Mobility Day

Är ditt företag verksamt inom mobilitet och digitalisering? Har ni lösningar på hur morgondagens transporter ska ske redan idag? På Kista Mobility Day ges årligen små och medelstora företag möjlighet att visa upp sina tekniska lösningar och dessutom nätverka med andra aktörer inom samma bransch. Kanske sitter ditt företag på pusselbiten som gör att en revolutionerande produkt kan bli verklighet? Eller kanske ges du möjlighet att inleda samarbete med de deltagande storföretagen eller världsledande universiteten?

Kista Mobility Day är ett återkommande evenemang som arrangeras i Kista Science City sedan 2017. I vanliga fall förvandlas Kistas gator till en arena för mobilitets- och teknikföretag, där de kan visa upp sina senaste innovationer. Det är en fantastisk möjlighet för de som är verksamma eller bosatta i Kista att få se med sina egna ögon se vilken slags teknologi som utvecklas i stadsdelen – oavsett om det handlar om 5G, sensorteknologi eller mjukvara till drönare.

2020 hölls det första digitala Kista Mobility Day. Då möttes representanter från akademi, offentlig sektor och företag varandra för att diskutera hur omställningen till hållbara transporter kan accelereras.

2021 blir evenemanget återigen digitalt, denna gång med fokus på autonoma transporter.

Har du frågor om Kista Mobility Day eller vill du veta mer? Kontakta Sara Nozkova.